Svenskt Sportvagnsmeeting, sommarens måste för alla sportvagnsfans

Svenskt Sportvagnsmeeting, sommarens måste för alla sportvagnsfans. Lördag och söndag den 2-3 juli på Ring Knutstorp är det dags igen och för vilken gång i ordningen har jag tappat räkningen på. Bilden visar Thomas Henryssons gröna Lotus Elan i täten före Göran Kölborns Corvette. De båda är jagade av några Porsche 356:or och en Austin Healey. Precis som ett riktigt sportvagnsrace ska vara. Om vi får se Henrysson och Kölborn vet jag inte, men räkna med tuffa fighter på MSCC,s tävlingar nästa helg. I övrigt önskar Bilsportarvet en fin midsommar och en spännande sportvagnssommar.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest