Efterlysning Volvo 242

Vi har fått en förfrågan från Thomas Blåder om en Volvo 242 med reg.nr HYW 996 och ID.nr 421B1050007ry1. Thomas undrar om det är någon som vet om den här bilen är en av Volvos fabriksbilar? Om det är någon som känner till allt om den här bilen så hör av er till oss så förmedlar vi informationen till Thomas. Bilden visar Eje Elgh som här poserar med bland annat Ulf Granberg efter att ha kört Volvos gästbil i den populära cupen.

Kommentarer från Facebook

Kjell Strandberg
Denna bil Volvo R Sport nr. 3 Jag köpte denna bil av Lennart Calsson Malmö. Efter renovering körde jag bilen i VOLVO TURBO CUP

Anders Berndtsson
Thomas kan ju försöka kontakta Börje Thor som är till höger.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest