Styrelsemöte i Bilsportarvet

Precis hemkommen från Svenskt Sportvagnsmeeting på ett regnigt Knutstorp där detta till trots glädjen och entusiasmen var på topp. Bilsportarvet höll för fjärde eller femte gången styrelsemöte och vill tacka både Mscc och Ring Knutstorp vänligt bemötande med biljetter och lån av rum. Stort tack Magnus och Ulf Danilesson. Innan hemresa tog jag en tur runt den nedre depån och fick en nostalgisk tur runt gamla bekanta, både vad gäller bilar och förare och andra människor i sporten. Jag vidhåller att den här tävlingen, som är ett måste för oss som gillar racerbilar av alla slag. För mig också lite av en känslosam tur tillbaka där jag för ett antal år sedan var en del av det livet. Tack för den resan tillbaka ”to the memorylane”! Jag lämnar över ordförandeposten till CG Wilke under en övergångstid tills vi hittar en ny ordförande. Jag kommer att finnas kvar men kommer att sköta Facebooksida och en del mindre saker för att så framöver även lämna helt. Jag vill passa på att säga att Bilsportarvet betytt mycket för mig och givit mig ett liv kvar i den sport jag älskar, och inte minst alla ni som följt mitt arbete under många år. Jag kommer att finnas den 12 augusti i Simrishamn och Autoseums trevliga tävling för de riktigt gamla bilarna så missa inte det datumet så ses vi igen.

Janne Tromark text och foto.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest