Inventering av gamla Formel 3 bilar

Jag har länge funderat på att göra en inventering av gamla Formel 3 bilar och kanske även få till ett register till nytta för alla med intresse av just dessa bilar. Vi har ju också många duktiga SM-mästare i den här klassen som man kunde berätta lite om på vår sida. Jag hittade några bilder i mitt arkiv och den första är en Merlyn som Jonas Qvarnström tävlade med och som bäst var två i SM. Jag har själv ägt den här bilen som sedan Ingemar Wittström tog över, men var finns den idag? Den andra bilen är Conny Anderssons March 743 som han vann SM med 1974. Var finns den idag? Kul om några uppmärksamma läsare har tips eller synpunkter på detta. Hör av er!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest