Mr Anderstorp.

Bertil Sanell

Jag nås av budet att Bertil Sanell är död på måndagsmorgonen. Det är med stor sorg och bestörtning jag konstaterar att en av våra stora inom motorsporten lämnat oss. Bertil var, och kommer alltid att vara förknippad med Anderstorp. Banan som han var med och skapade och som blev något av hans livsverk. Vi som haft det stora privilegiet att känna Bertil har imponerats av hans kunnande och hans engagemang för sporten.

Jag som under många år arbetat på Anderstorp har haft stort stöd av Bertil och hans vilja att hjälpa till för att allt ska fungera, kommer att sakna honom.Vi i Bilsportarvet har förlorat en vän och duktig medarbetare och hans tomma stol blir svårt att hitta en ersättare till.
Bertil förlorade kampen mot sin sjukdom och blev 78 år.

Jan Tromark
Bilsportarvet

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest