Bilder från Sven-Erik Tysk

Inte vet jag vad ni gillar den här årstiden, men jag gör det inte. Bort med kyla och regn och snö och fram med vår och sommar. Jag tror att ju äldre man blir så blir det allt svårare att klara den kallare årstiden. Jag tänkte råda lite bot på detta genom att visa hur det kan se ut vid den andra årstiden när vi återfinner oss själva vid t.ex Falkenbergsbana eller någon av de andra banorna. Jag börjar med en bild från Falkenberg och ett sportvagnsmeeting, följt av några trevliga bilder som visar vad vi eventuellt kan vänta oss när solen åter lyser. Bilderna är tagna av Sven-Erik Tysk som låtit oss ta del av hans stora samling av bilder tagna under åren 1961-91. Tack Sven-Erik för din givmildhet att dela med dig.

Text Janne Tromark.
Bilder Sven-Erik Tysk.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest