Tromark och Wilke fick KAK’s Guldplakett

Vi kollegor i Bilsportarvet och säkerligen många övriga bilsportvänner vill ge Bilsportarvets ordförande Jan Tromark och dess tidigare ordförande CG Wilke stora och hjärtliga gratulationer! Igår den 3 juli mottog de båda Kungliga Automobil Klubbens Guldplakett för sina insatser inom bilsporten. Det var i samband med MSCC:s Svenskt Sportvagnsmeeting på Ring Knutstorp som de båda mottog förtjänsttecknen av KAK Södra:s ordförande Jakob Laurin tillsammans med klubbkollegan Hans Nordén. Såväl Jan som CG har en oerhört gedigen bakgrund inom svensk bilsport och trots aktningsvärd ålder finns inga planer på att trappa ner. Tvärtom. Vi ser fram mot fortsatt arbete med Bilsportarvet och svensk bilsports historia. Återigen, stort grattis Janne och CG!

Text och foto Michael Hoffstedt

Från vänster Jakob Laurin KAK, Jan Tromark, CG Wilke och Hans Nordén KAK.

Michael Hoffstedt

Michael Hofstedt är fotograf och skribent, har också tävlat en hel del med Volvo Amazon och P1800 i historisk racing.

Pin It on Pinterest