Svenskt Sportvagns Meeting står för dörren

Just nu konstaterar jag att det roliga håller på att ske, det vill säga tävlingssäsongen har dragit igång och nu står MSCC, Svenskt Sportvagns Meeting för dörren. Nästa helg Ring Knutstorp och det är åter dags för våra sportvagnsentusiaster att visa upp sig efter lång frånvaro på grund av, ja ni vet? Med bland alla trevliga sportvagnar får vi, hoppas jag, också se dessa bilar som bland alla andra historiska bilar från RHKs medlemmar kommer att ge oss en sommar värd namnet. Så glöm nu inte Knutstorp nästa helg och håll tummarna för fint väder och många trevliga bilar.

Text Janne Tromark
Bilder Löörs Svensson

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest