Donation från Bengt-Åce Gustavsson

Bilsportarvet fick i fredags en donation med material av vännen Bengt-Åce Gustavsson som kom på besök med fru och husbil. Bengan hade rensat bland sina saker och plockat ihop en mängd prylar som han trodde vi ville ha? Visst är det så och vi tackar verkligen Bengan för allt han kom med. Det var allt från filmer, program, tidningar och bilder. Jag blev speciellt glad då de tävlingsprogram och övrig info var från tidigt 1900-tal och fram till 50-60 tal. Mycket spännande information för oss, och kanske speciellt mig som gillar racing från den tiden. Jag bjuder på ett par bilder som nu införlivats i vår stora samling av bilder och det är en Mercedes SSK, troligen Karl Ebb från Finland och så en bild från Solvalla. Jag har inte hunnit kolla vilka som är på Solvallabilden, men är säker på att någon av er kunniga följare snabbt löser den detaljen. Stort tack Bengan för din generositet och vet att vi är mycket glada.

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest