Bo Hesselmark har lämnat oss

Bo Hesselmark har lämnat oss. För en stund sedan så tog hans liv slut på Ängelholms Lasarett efter en kortare tids sjukdom. För mig och för Bilsportarvet är det med stor sorg vi nås av budskapet. Bo, en av de snällaste och mest godhjärtade personer jag träffat och att han valde att vara med i vår lilla arbetsgrupp har betytt mycket, inte minst för mig som i Bo sett en kamrat av ädelt märke som alltid fanns till hands för att hjälpa till. Det kommer att bli svårt att ersätta Bo, inte minst för hans goda humör och hans alltid lika varma sätt. Jag besökte Bo för några timmar sedan och förstod då att slutet var nära och min bestörtning över det inträffade är ofattbart. I mars fyllde Bo 80 år och firade med en fantastisk fest i Helsingborg med alla sina närmaste vänner. Hustru Margareta och jag hade ynnesten att få räknas till Bos vänner och det blev en underbar dag med skratt ock god mat. Just nu känns alla ord futtiga men min stund på jorden med Bo finns för alltid i mitt minne. Vila i frid käre vän och vet att Margareta och jag tänker på alla trevliga stunder vi haft tillsammans.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest