Till förmån för Bilsportarvet

Vi på Bilsportarvet har länge funderat över hur vi ska kunna göra något av det stora bildmaterial vi förfogar över och som många av er varit med och donerat. Vårt första försök lanserar vi nu i form av en packe om tolv bilder, som både kan användas som vykort eller att spara på eller rama in. Motiven är ett tvärsnitt som berättar om vår spännande motorsporthistoria. Allt från Vrams GP 1933 fram till bilder av flera av våra stora stjärnor som Ronnie Peterson, Reine Wisell, Stig Blomqvist med flera. Vi säljer dom tolv bilderna för 150:- inklusive frakt. Det blir en liten vinst för oss som vi hoppas kan bidra i vår fortsatta verksamhet. Du som vill ha det här bildpaketet betalar in 150:- på vårt bankgiro 728-2700. Så fort vi ser att du betalat så skickar vi bilderna per post till dig så glöm inte din postadress. Väl bekommen!

OBS! Lagret är slut, bilderna går inte längre att beställa!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest