Svar på förra gåtan – och en ny

Låt mig få börja med att önska er alla en god fortsättning och att vi kan se fram emot ett bra 2018. Vår lilla tävling är nu klar och jag har med hjälp av hustru dragit två vinnare som på posten kommer att få var sin T-Shirt. De rätta svaret är PR for man 1969 på Anderstorp och visst är det Picko i sin Lola T70 som bakom sig har Ed Swart i en Abarth OT 2000. Vid sidan av Picko står Masten Gregory i en Porsche 910. Texten Sportscar visar att det är en av Richard Broströms bilar. Så bilen med starnummer 33 är Jonas Qvarnström i Focus FVA. Richard Broström vann racet med Sten Axelsson på andraplats och Ulf Norinder trea. Våra två vinnare är Lars-Göran Sjöberg och Ingvar Sjögren.

Låt mig få bjuda på en ny liten fråga, men kom ihåg att maila till mig på downforceab@hotmail.com. Så till frågan? Vem är föraren på bilden och var är det för bil? Båda bilderna är tagna på Nürburgring av mig.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest