Magnus Wallinder

Låt oss få bjuda på en liten bildkavalkad av en av mina favoriter, Magnus Wallinder, som inte bara är en trevlig kille utan också en mycket bra racerförare. Magnus har vunnit Formel 3, både SM och Nordisk under åren 1993-94, samt även Formel Opel/Lotus och det Scandinaviska Mästerskap 1991-92. Som ni kan se av våra bilder har han även varit i Macau och kört F3, samt varit bäste Nordiske förare i Renault Spider i Monaco. Den senare delen av sin karriär ägnade sig Magnus åt GT-racing, föresträdes vis med Porsche. Christer Johansson och Team Itchi Ban var även Magnus arbetsplats. Ett av våra största team som ägdes och drevs av Christer Johansson, Hasse Wängstre och Charlie Gustafsson.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest