Motormännen Klubb Nordvästskåne på besök hos Bilsportarvet

I går den 1 mars så hade Bilsportarvet fint besök i Ljungbyhed för då var det årsmöte i Motormännen Klubb Nordvästskåne. Vi fick chansen att berätta om vår verksamhet samt visa våra lokaler och vårt arkiv. M,s ordförande Fredrik Daveby hälsade på den lokala klubben och berättade om den viktiga verksamhet man bedriver.”Vi är mycket politiskt aktiva, men inte partibundna,” sa Fredrik om de viktiga frågor som bilismen engagerat sig för. Det blev en trevlig kväll med mackor och kaffe med dopp innan det var dags att ge sig hem i kvällsmörkret. Den fina lokal Motormännen höll sitt årsmöte kan vi kan hyra av vår värd och erbjuda er i bilklubbar och liknande för årsmöten och andra evenemang. Vi kan hjälpa till med catering enligt önskemål, samt kan vi självklart visa vad vi har i vårt arkiv samt finns det tillgång för bildvisning eller film. Det ska också sägas att det finns gott om parkeringsplatser för bilar.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest