Visst är det något speciellt med gamla bilder

Visst är det något speciellt med gamla bilder? Som den här som är tagen i oktober 1964. Bilden har jag fått av en mycket god vän, Per Roxlin, som många av oss känner som en trevlig prick och duktig förare. Per berättar att den vackra damen i mitten av det illustra sällskapet är hans mamma, Ulla Iwarsson, som flankeras av ett gäng kända profiler. Med på bilden är Ronnie Peterson med go-kart, Anders Josephson Lotus 23 och Marcos, Rolf Skoghag go-kart och Glas 1204 TS. Med på bilden är också Eje Endfors, Lennart Sundin och Sven Burehed. Tack Per för den här historiska bilden som påminner oss om svunna tider. Overallen som Pers mamma har på sig är densamma som Per har på sig vid Sofiero Classic.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest