Bilsportarvet har varit på Bilsportgala i Karlstad

Bilsportarvet har varit på Bilsportgala i Karlstad. Vilken fest och så roligt att se alla unga förare som fick stå i rampljuset för att mottaga priser och härliga checker. Lika roligt att träffa alla gamla legender där den första vi stötte på var 90-åriga Erik Berger still going strong! Med alla ungdomar och veteraner så är det verkligen att titta mot framtiden och som Bilsportarvare så tror jag att framtiden verkar säkrad och det betyder att Bilsportarvet kan se framtiden an med stor tillförsikt. Monica Möller, SBF,s vice ordförande fick chansen att mingla med vår Michael Hoffstedt och visst ser dom väl ut att ha kul? Stort tack från oss för en underbar kväll!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest