Grundaren av Albinsson & Sjöberg fyller 70 år

Grundaren av Albinsson & Sjöberg fyller 70 år. Redaktören Stig Sjöberg fyller vuxen nu den 12 december och det firar han med öppet hus torsdagen den 10 december. Då har alla vänner. kollegor och konkurrenter möjlighet att fira denne man som givit oss ett stort antal tidningar för entusiaster. Stig är också mannen som gjort det möjligt för SBF’s galor och prisutdelning. Något som blivit en succé och årligen återkommande. Firandet tar plats i förlagets porslinsmuseum i Karlskrona klockan 11.15. Bilsportarvet grattar och tackar för gott samarbete i förlagets fina museum där vi kunnar visa vad vi sysslar med.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest