Bilsportarvet i Ljungbyhed i Skåne

Som säkert många av er vet har Bilsportarvet flyttat till Ljungbyhed i Skåne. Vi börjar nu få ordning på både kontor och arkiv vilket känns skönt. Om du vill besöka oss och titta hur vi bor så hör du bara av dig till någon av oss via mail eller telefon. Lättast är det kanske att ringa mig på 0708-205233. Vi har ett stort bildarkiv så om du letar efter något speciellt så får du gärna komma och titta eller så letar någon av oss efter det du önskar. Vi tar fortsättningsvis emot material som kan vara värt att spara inför framtiden och vi kan också hjälpa till med transport. Vi är mycket intresserade av gamla bilder och information från svunna tider och jag tänker då på tävlingar som Vrams Grand Prix och tävlingar runt om i Sverige när bilen och motorsporten var ung. Mitt motto är: Utan historia ingen framtid! Bilden på vårt prisskåp visar Sylvia Österbergs priser och Jerry Larssons.

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest