Utställning på Sofiero Slott även i år

Det blir en repris på den fina utställningen som var i fjol på Sofiero Slott, och det som kanske är mest intressant för oss racingfolk är att söndagen den 30 juni är vikt för tävlingsbilar ur alla klasser som Rally, Racing och mer. För dig som vill ställa ut din tävlingsbil så är det insläpp mellan 7.00 och 9.30. För publik gäller 10.00 – 16.00. Du som har en rallybil kan anmäla dig till, antingen Matthias Bong på telefon 0702-505855. eller CG Wilke 0705215802. Bilsportarvet kommer att informera om vad som händer på denna plats och frågor kan även ställas till någon av oss eller Matthias på ovan nämnda nummer. Jag kan redan nu berätta att Ingvar Lindberg från Bjärnum kommer med sitt nya Rallyvapen i form av en Ford Falcon Futura Sprint. Ingvar är en härlig man med massor av humor och många av er som gillar rally minns att han i många år tävlat med Saab, som nu är utbytt till denna muskelmaskin.

Text Janne Tromark och bild svarar Arne Forsell för, vilket vi tackar för!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest