Tack

Visst är det konstigt hur fort tiden går, eller hur? Innan man vet oret av så är man gammal, även om man går utan käpp. Detta till trots tycks man inte vara bortglömd utan gratulationer i storlek över 300 har strömmat in från er vänner och följare av mig och Bilsportarvet. Det värmer ska ni veta och jag hoppas kunna vara med ett tag till med mina små berättelser om ”hur det var en gång när motorsporten rullade på för fullt. Inte bara här hemma utan även världen runt och våra blågula förare visade tänderna i de flesta sammanhang. idag är det inte så? I varje fall inte på hemmaplan. Vart tog alla formelbilar vägen och alla unga förare på väg ut i stora världen? Tja, det kanske är tidens gång, men ett är klart. jag saknar spänningen och kampen, drivkraften och det jävlar anamma som vissa damer och herrar hade. Så slås jag av en tanke, kanske är det jag som blivit gammal och lever i en förgången värld? Kanske ska jag ägna mig åt mina gamla idoler som Rudolf Caracciola, Joakim Bonnier med flera. Suck!

Låt mig sluta med ett stort tack till alla er som tror på racing och som grattat mig! Jag lovar att jag är rörd till tårar över er alla.

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest