Lasse Widenborg i en Windigo

Jag tänkte visa er några trevliga bilder från RHKs egen tävling på Gälleråsbanan, eller det så kallade Velodromloppet. Det är vår fotograf Bengan Gustavsson som tagit bilderna i helgen som gick och det hela skulle vara en hyllning till Lasse Widenborg som efter många år som Besiktningsman och Tekniker nu gått i pension. Pekka Nyström som köpt den aktuella bilen, kallad Windigo, av Lasse hade till denna helg fått bilen färdig och tyckte att en tur med Lasse i passagerarstolen kunde bli en minnesfylld färd som pensionär. Hustru Christina och dotter Melina följde med på resan till Karlskoga och på plats var var många av familjen Widenborgs vänner och bekanta. Jag tycker vi låter Bengan bilder visa hur det hela gick och visst ser väl Lasse ut att njuta!

Text: Janne Tromark
Foto: Bengt-Åce Gustavsson, Racefoto.se

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest