Träff på Bilsportarvet

Vilar mig lite efter den trevliga lunchen vi hade i går med Lasse Widenborg, Roland Falkenbäck, Per Hågeman och Ian Nilsson. Åter en fin lunch på Dagnys i Ljungbyhed med egen Hamburgare på högrev och med tillbehör som Pommes och lite grönt. Bästa Hamburgaren jag ätit och jag tror att vi var överens om det. Det blev mycket trevligt snack om motorsport med fortsättning i Bilsportarvets lokaler där Roland berättade om sin far Harry. Pappa Harry var med och lanserade Halda Speedpilot, jag tror det var 1959. samt visade bilder från tiden då Harry var med och tävlade. Jättekul och spännande historia och Bilsportarvet kommer att berätta om det. Vi pratade mycket om de svårigheter som nu ligger framför oss alla efter den trista pandemi vi alla kämpat oss igenom. Vi hoppas väl alla på en fin sommar som ger oss möjligheten att komma tillbaka på ett så bra sätt som möjligt. Jag tog också tillfället i akt att presentera vår nya Hemsida som vår utomordentlige Mikael Persson utvecklat på ett suveränt sätt. Titta gärna ni andra för det finns mycket kul läsning och bra bilder. Så vill jag speciellt tacka Dagnys för god mat och utmärkt service. Vi kommer tillbaka!

Text och bilder Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest