Besök hos Bilsportarvet

Bilsportarvet hade fint besök idag av Lars Carlstedt som kom för att se hur Bilsportarvet ser ut och hur våra lokaler och material sparas och bevaras. Vi, Gunnar Dyberg och jag, bjöd på en rundvandring i våra lokaler och tittade på allt vi samlat på oss under de fyra år vi varit i Ljungbyhed. Lars har en del material som han vill förvara hos oss, från de år han arbetat med Svensk bilsport, vilket vi självklart tar emot. Efter trevligt samtal intog vi kaffe och macka på vårt fina konditori i Ljungbyhed. Vi fick även tillfälle att beundra den vackra Ferrari Lars och hans dam kom med. Tack för ett trevligt besök Lars och välkommen tillbaka. Ta gärna med din Ferrari för den blev beundrad av alla som satt på konditoriet.

Text och foto: Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest