Bilsportarvets styrelsemöte på Knutstorp

På något vis har det blivit lite av tradition för Bilsportarvet att ha styrelsemöte på Ring Knutstorp i samband med premiären av racingsäsongen. Så ock i år och vi vill passa på att tacka Magnus Öhström för all hjälp samt Lars Olsson, skolchef för Svalövs Gymnasiums tävlingstekniker utbidning. Inte nog med det för skolan firade 10-årsjubileum. Jätteroligt att denna utbildning finns på en av våra finaste banor. Dagen till ära så bjöd skolan på kaffe och en fantastisk gräddtårta med jordgubbar. Tack för det Lars och tack för ditt alltid så fina bemötande. Vi lovar att återkomma. Vårt styrelsemöte avlöpte utan problem och det enda minuset på denna lördag var vädret men det kan varken vi eller folket på Knutstorp göra något åt. Humöret var dock på topp!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest