Bilsportarvet på årsmöte i Södra Bilsportförbundet

Bilsportarvet har varit på årsmöte i Södra Bilsportförbundet. Mötet hölls i Medborgarhuset i Eslöv där det också intogs en god lunch i glada vänners lag. Vår sekreterare Monica Möller satt med Alf Nordin under lunchen och var också en av de första att gratta vännen Alf till utmärkelsen i form av ett vandringspris som gamle ordföranden Lennart Nilsson skänkt till södra. Priset ska ges till någon som engagerat sig i Svensk motorsport och där gjort en stor insats. Alf fyller verkligen det kriteriet och inte minst är han en av Bilsportarvets trogna följare och gillar vad vi gör. Stort grattis Alf säger vi på Bilsportarvet!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest