Bilsportarvet på Classic Car Show

Idag är Bilsportarvet på Classic Car Show representerade av Micke Hoffstedt och familjen Söderqvist med sin fina hundkoja. Det kommer att bli en fantastisk dag på detta märkliga Slott där även KAK är med och visar Classic Racing Show. Missa inte den här fina dagen att se massor av glänsande bilar och glada människor. Micke kan berätta för er om Bilsportarvet och vår mission, så att det blir en härlig dag råder ingen tvekan om. Sveriges första rallykvinna, Eva Dickson, tillika den tredje kvinnan i Sverige som tog flygcertifikat har kopplingar till detta slott genom gifte med Olle Dickson. Micke kan berätta allt!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest