Snart dags för årets upplaga av Sportvagnsträffen vid Hofsnäs

Sportvagnsvänner! Nu är det snart dags för årets upplaga av Sportvagnsträffen vid Hofsnäs utanför Borås. Kanske enligt mig en av de trevligaste evenemangen under året för oss med smak på sportvagnar. Årets tema är Svenska sportvagnar vilket kan bli ett spännande inslag. Firas görs jubilarerna Morgan 4/4, Triumph GT6 och Jagunar XKS. Alla som någon varit på denna träff vet att man också kan vinna på sin lott som man får när man passerar in på området. Prisbordet är något av det största man sett och bakom detta står förstås Verktygsboden som tillsammans med Roland Haraldsson ligger bakom träffen. För dig som gillar musik av det stora slaget så blir jazzparad av Bohus Big Band och mycket mycket mer. Bilden visar entusiasten Roland Haraldsson sittande i sin fina Riley Brooklands som han tävlar med i historiska tävlingar.

När sker då detta? Sista lördagen i augusti, alltså den 27. Missa inte detta!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest