Anki Rosén vår vän och medarbetare lämnat oss

Igår nås vi av den tragiska informationen att vår vän och medarbetare lämnat oss. Anki Rosén är död! Anki arbetade under många år på SBF,s kansli i Stockholm och var därmed ett ”känt” ansikte inom hela bilsportsverige. Efter sin pensionering var hon med om att i maj 2006 starta upp Bilsportarvet, där hon fram till sin bortgång var vår ”ständiga sekreterare”. Alltid lika engagerad och positiv till det jobb vi lade ner på insamling av vårt ”gamla arv”, även då vi flyttade vår lokal från Stockholm till Ljungbyhed i Skåne. Anki var vår ”förlängda arm” i de norra delarna av landet. Hon var alltid lika sprudlande glad när hon eller vi ringde varandra, ävenom hon ibland kunde tycka att vi skulle höras oftare. ”Vad händer” kunde hon utbrista när vi inte hörts på flera dagar! Det skulle alltid hända något annars var hon inte nöjd! Det var med stor bestörning vi i Bilsportarvet mottog beskedet på kvällen den 8 mars att hon gott bort under dagen.

CG Wilke

Ordförande Bilsportarvet

Pin It on Pinterest