Så är nya Sofiero Classic över och det är ingen överdrift att säja att det blev en succé

Så är nya Sofiero Classic över och det är ingen överdrift att säja att det blev en succé! Bilsportarvet var på plats och den fina Osca Maseratin vi skrivit om på vår hemsida fick sällskap av en fantastiskt fin Arnolt Bristol från 1954 som just kommit hem från Mille Miglia. Osca Maseratins ägare sken i kapp med solen när han fick andra pris i Concour de Charmé tävlingen. Kul att intressanta historiska bilar vinner juryröster på en sådan här typ av evenemang. Glenn Billqvist var på plats med Draken och vann publikens jubel när han startade detta fantastiska monster.

Bilsportarvet på Sofiero Classic 2014

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest