Radiosändning och insamling till Barncancerfonden

Gårdagen blev en oväntat rolig och kul dag. Bilsportarvet inbjöds att medverka till en radiosändning och en insamling till Barncancerfonden hos Rally Shop i Hässleholm. Vi skulle prata om den klassiska frågan, var det bättre förr? Vad kan då vara bättre än att prata med rallyexperten Tommy Svensson och mig från SBFs Bilsportarvet. Det blev en ganska lång intervju med både skratt och allvar och det är alltid lika kul att kunna berätta om hur det var förr. Jag är säker på att om vi frågat nu bortgångne Esso Gunnarsson, så hade han sagt, man ska inte säga att det var bättre förr utan att det är sämre nu ! Kloka ord från en av våra stora. Ni som vill kan se den här sändningen på Facebook/apex eller Rally Live. Hur gick det då med insamlingen? När jag lämnade Hässleholm hade man genom auktion på Tradera med mera, samlat in över 100.000:- Känns verkligt bra att ha varit med och bidragit till den så oerhört viktiga forskningen kring cancerns gåta.
Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest