Så är då ett år snart till ända och ett nytt står för dörren

Så är då ett år snart till ända och ett nytt står för dörren. 2017 har varit ett fantastiskt år för Bilsportarvet och jag och hela gänget är smått förvånade över hur väl vi tagits emot av alla er följare. Vi ställer nu in siktet på 2018 och hoppas att det blir ett lika bra år för Svensk motorsport som året som gått. Vi finns i Ljungbyhed och ser fram emot att ni besöker oss för en pratstund och se hur vi har det. Slå bara en signal så bestämmer vi tid. Jag finns på 0708-205233.Så är då ett år snart till ända och ett nytt står för dörren. 2017 har varit ett fantastiskt år för Bilsportarvet och jag och hela gänget är smått förvånade över hur väl vi tagits emot av alla er följare. Vi ställer nu in siktet på 2018 och hoppas att det blir ett lika bra år för Svensk motorsport som året som gått. Vi finns i Ljungbyhed och ser fram emot att ni besöker oss för en pratstund och se hur vi har det. Slå bara en signal så bestämmer vi tid. https://bilsportarvet.se/kontakt/

Pin It on Pinterest