Norrköpings Grand Prix

Norrköpings Grand Prix – kommer ni ihåg den tävlingen? Då kunde man möta idel ädel adel i depån som till exempel de här båda herrarna. Stirling Moss och vår egen F1-stjärna Reine Wisell. Där blandade dom sig med Richard Attwod och Kent Abrahamsson, Björn Knutsson, David Piper och alla de andra förarna som underhöll oss med fantastisk racing på den provisoriska racerbanan mitt i Norrköping. Det finns en obesvarad fråga? Varför fortsatte man inte detta enastående initiativ som kunde ha fortgått hur länge som helst? Kan man tänka sig en fortsättning i en annan stad i Sverige som verkligen behöver en tävling av det här slaget? Jag hoppas verkligen det, så kom med förslag så håller vi tummarna.

Norrköpings Grand Prix. Stirling Moss och Reine Wisell.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest