Ulf Norinder

Bilsportarvet har av en av våra följare, Lars-Erik Pettersson, fått en spännande donation i form av en  en intervju med racerföraren och festprissen Ulf Norinder. 

Ulf var en person som var född in i en burgen familj där det inte var några problem med ekonomi, vilket gjorde att han kunde ägna sig åt livets goda, både vad det gäller att festa, hans fester var vida berömda, samt att ägna sig åt motorsport. Tyvärr har Ulf gått ur tiden men minnet av honom och hans framfart på både banor och i lokaler har ingen som var med glömt. 

Intervjun med Ulf gör en av våra mest kända röster, Svenerik Eriksson. Som också var en av Ulfs kompisar och som följde honom runt alla banor. Intervjun är dryga timmen lång men mycket spännande så sätt er till ro och lyssna på Ulf Norinder. 

Text Janne Tromark 

Bilder ur Bilsportarvets arkiv. 

James Hunt och Ulf Norinder.

Pin It on Pinterest